karln har rest iväg till affären för att införskaffa ingredienser till pastasallad som vi sedan ska lägga i ett bröd. efter det ska vi äta alltihop och till dricker vi väl cola. jag har efterlyst efterrätt och hoppas på glass.

igår tittade vi på eurovision och drack öl. jag gillar hela det här melodifestivalen-skiten, det är glittrigt och roligt och härligt. musiken är fruktansvärt sällan bra och ännu mer sällan något jag skulle kunna lyssna på men i år fanns ju schweiz som jag till och med kommer ha med på ett blandband. det ni. igår hejade jag på island och tyskland, och tyskland vann ju så jag var nöjd.
idag har jag varit fruktansvärt seg men ryckte till slut upp mig och tog en dusch. det är mycket roligare att duscha sen jag köpte rockstar soap, godiva schampokaka och fresh farmacy ansiktstvål, alltihop från lush och luktar divine.
sen satt jag på balkongen och läste zelda och rökte och njöt lite i solen.

nu ska jag väntaväntavänta på karln.
dåliga först då. fick en kallelse till en psykolog här i karlstad och det sket sig ju. jag har en förmåga att stänga ner helt under sånna samtal om jag upplever att man går för fort fram eller drar slutsatser om mig. psykologen sa alltså ungefär att 'du måste gå i skolan för det är tråkigt att gå hemma och du har fått alldeles för mycket terapi' och fler konstiga grejer som jag inte tänker outa på internet. jag stängde alltså av och svarade 'mmm' hela tiden för att hindra gråtanfall. sen bestämde hon att jag skulle söka komvux och hon skulle skicka mig till arbetsterapi.
lösa det här måste jag ju, hur är en annan fråga. well well.

dom BRA sakerna då! jag köpte john ajvides nya bok 'lilla stjärna' för några dagar sen och läste ut en idag. FANTASTISKT bra! jag har inte fler ord för det än så, läs den så kommer ni förstå.

nästa säsong av true blood borde komma snart (månad kanske?) jag är mycket exalterad.

snart kommer nog ett par lampor och en matta och ett par gardiner som vi beställt från jotex. äntligen kan vi börja använda sovrummet som stått tomt (förutom mitt klädkaos) pga omysighet.

slutligen så borde min beloved anna vara hemma från amerikat nu och det betyder att vi med största sannolikhet kommer att ses snart.

ps. kom på en bra grej till, nemi ges ut igen , yay! med zeldaserier jag inte läst förut YAY!
sitter här och dricker öl med karln. ny hårfärg (igen), ny klänning, förhållandevis ny stad. det bådar gott.
jag säger som viveca anderbratt (stavning) 'jag är läcker, jag känner mig läcker'