Jaha, så var true blood färdigtittat. Känns tomt, tur att det kommer en ny säsong i sommar. Läääängtar. Hoppas det är en aning mindre sentimentalt trams då.
Idag åker min lovely annao till amerikat, något försenat thanks to askan men ändå kommer hon inte hem förrän jag flyttat. Kommer sakna som fan, saknar ju redan. Hoppas hon får trevligt iaf.
Jag hade gärna åt till usa jag med, hade köpt tru blood läsken, åååh det är så nerd men jag kan inte låta bli att vilja ha.
Ska köpa samt läsa böckerna bakom serien med, har den första på svenska men verkar som om översättningen är kass så måste inhandla dom på engelska. Får väl bli sen, nångång, när vi har lite mer pengar att röra oss med. Är rätt mycket vi behöver till nya lägenheten, lampor mattor och gardiner. Kommer nog bli tomt, nya stället är ju dubbelt så stort som den här skitlägenheten.
Undrar också vad man kan göra i karlstad, finns det några trevliga uteställen och kommer jag hitta nån att umgås med där? Spännande.

Jaha, vågar inte gå till affären och ciggen är slut, borde alltså fråga karln om han har lust att gå. Så jag slipper sitta med rinniga snusar. Snus är rätt nasty efter en stund.
Ännu en dag har nästan helt flutit förbi och jag har inte gåt utanför dörren. Nu är det lite mer än en veca sen sist.
Har underhållt mig med läsning i första Otherland-boken som jag tror att jag verligen gillar, mycket bra då det finns sju till sen så jag är road länge. Igår började jag och karln titta på true blood, känns som vi är sist i hela världen med det och än så länge verkar det rätt bra så jag borde nog lägga ner det här med att avfärda allt som är nytt och populärt. Har sett ett avsnitt idag än så länge och det lär bli fler ikväll.
Och så har vi ju förstås sett favorit-tvprogrammet 'vem vet mest', blir mer och mer övertygad om att jag borde vara med. Jag vet faktiskt en hel del (nåja, för att inte ens ha gått gymnasiet så) och jag skulle göra mig bra i tv.

Nej, nu har ni allt fått er dagliga dos spännande fakta från mig. Åter till mahjong alltså.
Adjö
Kära bloggen
Idag har jag hunnit med att både vara arg och ledsen. Konstigt nog så kommer jag ha mindre pengar att röra mig med då jag och pojkvännen flyttar ihop än vad jag hade innan. Mycket underligt då man kan tycka att det vore bättre för samhället om jag tog upp så lite plats som möjligt. Jag räknas inte heller, enligt försäkringskassan, som en modern och självständig 2000tals-kvinna utan istället är jag en del i det förbund som kallas samboskap och när man är sambo förväntas man alltså ha delad ekonomi. Jag som modern och självständig kvinna får på så sätt erfara hur det är att vara ekonomiskt beroende av min partner, som självklart har högre inkomst än mig.
Tack samhället!

Nu alldeles strax när familjeförsörjaren behagar komma hem till mig, arma kvinna, så ska vi unna oss och götta oss (som tabitha skulle sagt) med en varsin pizza. Det förtjänar vi med tanke på att resten av sommaren kommer gå i nudelns tecken pga försenade bostadstillägg. Min kärlek till byrakratins sverige är gränslös.