Har försökt umgås, försökt bli full, försökt vara ensam med mig själv, försökt titta på en film men det går inte. Allting bara påminner om hur sjukt jävla ensam jag är. Kan inte lyssna på musik kan inte titta på tv kan inte läsa böcker kan inte tänka. Nu är det liksom bara jag. Fysisk och mental ensamhet och jag kan inte göra nånting åt det. På tisdag ska jag gå ner i källaren och hämta ett liggunderlag, packa ihop täcket och datorn och gå till min nya lägenhet där jag ska bo helt själv. Hur fan gör man när man inte har varken familj eller vänner. Hur är det möjligt att bli så ensam att inte ingå i något slags sammanhang alls.
 
Skulle kunna gå rakt ut i skogen och aldrig vända mig om igen.
Nu borde jag sova snart men måste lyssna lite nick cave förut. Drömde nämligen om honom föregående natt.
Jag bevistade en konsert där nästan alla gick innan sista låten så det var helt tomt där framme vid scenen. Jag samlade mod och gick fram, han stod riktigt nära och jag tog honom i handen. Han hade ovanligt len och kall hand. Sen fick jag eskortera honom till nått cafe där han skulle läsa dikter. Cafeägaren berättade att leonard cohen varit där och läst några år tidigare, nick var mycket intresserad av det. Sen hånglade vi, massor. Minns att mitt drömjag tänkte 'Shit, skitmånga kommer vilja prata med honom nu när vi går runt här, bäst jag gör vad jag kan för att hålla honom upptagen så han inte går'. Vaknade och kände mig typ kär och måste hångla snart annars kreverar jag.
 
Borde lära mig lucid dreaming, skulle ligga med Nick varje natt.
I helgen var det långbesök och i fredags var det födelsedag. Det gick bra, faktiskt. Förstår inte hur jag lyckats skramla ihop så bra vänner som jag har, det är lite av ett under. Men det är ändå skönt att vara ensam idag. Även om singstar queen och tårta och öl är typ allt man kan önska sig.
 
Vardag igen vilket betyder att jag borde ta itu med allt det jobbiga kring att göra slut på ett väldigt långt förhållande. Dvs flytt och ekonomi och allt det där. Även det jobbiga i att inte ha nån inkomst men jag orkar inte. Får lov att maila och förklara att jag är kass helt enkelt.
Sen hur själva flytten ska gå har jag ingen aning om. Men det löser sig väl det med. Måste bara ta tag i förnedringen i att be om hjälp.