Vad har hänt sen sist då? Började snusa igen, åkte till örebro och hade det asbra, åkte till finspång och hade blandade känslor, kom hem, fyllor till höger och vänster, sluta snusa igen och där är vi nu. I ångesten.
 
Fast inte värre än söndagens bakfylleångest när jag fick acceptera att jag gått spyendes från leprechaun och sedan satt mig i en busshållplats, spytt lite till, skrivit obegripliga meddelanden till folk, ringt mitt ex och tjutit och till sist gått hela vägen hem med hjälp av exet. Ibland blir det lite för spännande.
 
Har nått flera nya lågpunkter senaste veckorna.
ORKAR INTE SLUTA SNUSA. Två första dagarna var ju inte alls värst. Idag är värst, fyfan, mår piss. Jävla snus.
Jag var full i helgen, ingen överaskning där. Det var kul men ångesten efteråt är ju inte det roligaste dessutom undrar jag alltid hur mycket som gått knas fast kanske inget gått knas alls. Man vet aldrig. En dude jag hoppats lite på har jag skrämt bort i alla fall men det gör inget, inte som att jag ville bli ihop ändå.
 
Idag måste jag reda ut typ tusen grejer som är svåra att reda ut och det har med ekonomi att göra så jag får hjärtklappning bara av att tänka på det men förhoppningsvis så löser det sig. Förhoppningsvis.
 
Idag slutar jag snusa också för att jag har fan inte råd med sånna ovanor. Bye bye snus.