Har läst en massa trådar om viktminskning och kommit att tycka lite synd om dom som verkar tycka så illa om sina kroppar. Jag gillar min kropp, den är fin och den fungerar bra. Jag känner inget akut behov att gå ner i vikt. Men, jag vill må bra. Vill att kroppen ska fungera länge och det gör den nog inte om jag fortsätter att äta som jag gör.
Funderar därför på att införa lördagsgodis, det känns överkomligt men ändå bra för måendet. Vill också variera maten lite mer. Jag lagar aldrig mat och är inte alls intresserad av mat men vill äta bättre. Vill ha mer nyttigheter i maten, fibrer och vitaminer och allt sånt där som ska vara bra. Blir kanske till att receptsurfa lite. Karln skulle nog också bli glad då, så behöver inte han ordna med mat precis alla dagar i veckan, haha.
Igår var vi hos veterinären med Kattington. Gick upp i ottan för att kunna vara där klockan åtta. Hon blev illamående och skrikig i bussen men det fungerade ändå mycket bättre än sist. Väl framme så sprattlade hon i vanlig ordning och fick träffa en veterinär som kallade henne Fröken-Löken. Vi bestämde att dom skulle söva henne, ta blodprov, urinprov och kolla tänderna sen skulle vi hämta henne vid tre igen.
Efter en nervös dag (hemskt att lämna bort katten!) kom vi dit och träffade en mycket yr liten kattington som satt i sin bur. Vi fick veta att hon hade tandsten som dom tagit bort och att vi ska börja borsta tänderna på katterna. Köpte tandborste och tanskräm, bokade telefontid för provsvaren och tog bussen hem med en mycket vinglig och ledsen pipkatt.
Hon vinglade runt hela kvällen här hemma, vingel vingel och jag blev väldigt orolig. Ramlade gjorde hon också.

Ida är hon sitt vanliga glada jag, fast lite trött. Jag är också lite trött och ganska illa till mods. Hela dagen är nämligen vikt åt folk som ska komma och titta på lägenheten. Så läskigt med främmande människor i sitt hem.

Nåja, fick en root beer av karln i alla fall.


AH så skönt att sitta för sig själv, vara mätt och gladoch ha en hel natts läsning och slösurfande framför sig.

Igår var Anna och Elina här, vi drack alkohol och spelade wii sports och youtubade. Dansade till och med en skvätt. Det blev väldigt sent och Elina sov över. Jag blev också ganska så tipsy. Längesen jag drack sist så jag antar att det är okej.
Idag fick jag dock igen för fyllan, bakis som fan och sov längelänge. Orkade inte ens följa Elina till bussen, hoppas hon kom hem välbehållen ändå.

Borde bjuda hit folk oftare, det är inte så läskigt som jag föreställer mig.

I veckan är min sambo hemma och ledig, jävlar vad vi ska gå på loppis då. Och baka, vill baka muffins med glasyr.

Sims pets kan också vara det bästa som hänt på ungefär hela året, nästan.