en SÅNDÄR natt. önskar lite att jag fortfarande fick röka inne. önskar mig inte tillbaka, jag vill vara här. i nygammal brun plyschsoffa med katter och en morgondag.
jaha, nu har det sagt 'SNAP' i huvudet på mig, igen. jag sitter just  detta nu och dreglar och drömmer om och tänker på... vampyrböcker jag skulle vlja fylla min (redan överfullt proppade iofs) bokhylla med. jaha, är jag 14 nu igen helt plötsligt? hypen har tagit mig, hjälp!
läste nyligen bram stokers dracula för första gången faktiskt och ääälskade. sån sucker (hihi) jag är för sånna där gamla dammiga artigheter som det alltid är. innan dess proppade jag ju i mig (känns lite som godis) de två första böckerna om sookie och jag tittar på true blood varje måndag (förutom i måndags för då fanns det inget) och nu i helgen såg vi nån konstig film där hela världen var vamps och människorna hängde i fabriker.
fast det verkar onekligen krångligt att botanisera i vampyrträsket, så jag kör nog säkra kort med anne rice och merameramera sookie sen när pengarna trillat in och det blir dags för bokbeställning. carmilla och i am legend är jag nyfiken på med. tror inte att twilight (såg första filmen och fan vilken sjukt tråkig skitfilm), vampire diaries och allt vad det nu heter är min grej. nej, nån måtta får det vara.

(mmmm.....eric....mmmm....)
har varit på både rusta och willys i värmen. klibbklibb och på bussen går det inte att öppna fönstret och luftkonditionering verkar dom inte veta vad det är här i karlstad. öpte hårblekning, våtservetter samt sminkborttagningsservetter på rusta. är ju snart dags för arvika (två veckor kvar, mindre, iihk) och dåbehövs ju som bekant det mesta som man snabbt kan rengöra sig lite med. har dessutom tröttnat på rosahåret och tänker vara lila.
ser massa fram emot arvia nu faktiskt även om det är dödligt varmt och jag kommer dö myggbettsdöden och smutsdöden. ser så fram emot att träffa anna och emelie, saaaknar. sen ska det bli kul att se alice in videoland och kanske kent. hoppas bara att mensen kommer nunununu snart så jag slipper den under festivalen. mens på festival är ganska otrevligt.

karln lagar lasagne och snart är den klar så nu ska jag avlägsna mig.