Same shit, nytt år.

Gjorde du något 2012 som du aldrig gjort förut?

Minns faktiskt inte så noga men antagligen. Nått nytt brukar det ju hända varje år. Jag flyttade till rud, där har jag inte bott förut. Och skaffade en ny katt, den har jag inte haft förut.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Inte vad jag vet om, eller minns.

Dog någon som stod dig nära?

Nej!

Vilka länder besökte du?

Sverige, ett enda långt besök.

Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013?

Inre frid, pengar, social skillz osv.

Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas?

Minns aldrig datum så nej.

Vad var din största framgång 2012?

Blev något mindre hypokondrisk tror jag och jag har bråkat med folk som behövde bråkas med.

Största misstaget?

Bråkat med folk som inte behövde bråkas med.

Bästa köpet?

Miiiiiiinnnnns inte. Kanske nån festivalbiljett för sånt brukar ju vara kul, annars EKORRLAMPAN SOM JAG KÖPTE I FÖRRGÅR.

Vad spenderade du mest pengar på?

Hyra och katterna antagligen.

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Ja, jag blir ofta riktigt glad.

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2012?

Mennåh, jag vet inte. Ingen, funkar det att säga så? Har nog aldrig hänt att en låt bara påminnt om ett år, en händelse visst men ett år njae.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Same same, but different.

Vad önskar du att du gjort mer?

Kopierat svar från blöggen jag snodde hela grejen av: Umgåtts med folk som får mig att må bra.

Vad önskar du att du gjort mindre?

Suttit hemma och deppat.

Blev du kär i år?

Nej.

Favoritprogram på TV?

På spåret, alltid på spåret. Och babel förstås.

Bästa boken du läste i år?

Antagligen Bitterfittan, Svinet och Ja till Liv.

Största musikaliska upptäckten?

Chelsea Wolfe tror jag.

Något du önskade dig och fick?

Önskade mig nog inget särskilt utom typ inre frid och sånt.

Något du önskade dig och inte fick?

Gick ju sådär med den inre friden.

Vad gjorde du på din födelsedag 2012?

Drack öl och spelade rita gissa med anna och johan.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Jaa självklart.

Vad fick dig att må bra?

Ensamhet, tillsammanshet, nya fina vänner, gamla fina vänner, ÖL, godis, katter, böcker och serier jag sett tills jag kan dom utantill.

Vilken kändis var du mest sugen på?

Woody Harrelson, som vanligt.

Vem saknade du?

Kopierar svar från den jag snodde krönikan av: Sakna är ett starkt ord. Haha. Jag saknar väl alla jag bryr när mig om när jag inte sett de på ett tag.

De bästa nya människorna du träffade?

Asglad att jag träffade Patsy, nu vill jag fika med henne heeeela tiden. Har träffat ganska mycket nytt bra folk i år tror jag fast svårt att minnas på rak arm såhär, minns ju aldrig vilket år saker hänt. 

Mest stolt över?

Att jag är så förbannat ROLIG. Har inte åstadkommit så mycket men rolig det har jag varit.

Högsta önskan just nu?

Hälsa och lycka till mig själv och alla andra jag gillar och fred på jorden och att alla djur ska vara glada och att Woody ska ringa och fria till mig.

Måste sluta komma till insikter varje gång jag är drogad på nått sätt. Antingen ärdet öl eller så är det misslyckad sovning med sömntablett som liksom öppnar min hjärna lite och jag börjar tänkja. Jag borde nog söka hjälp igen.
 
Det har varit en fin vecka på flera sätt och en förfärlig vecka på andra sätt. Jag har träffat TRE OLIKA vänner inom loppet av några dagar. Helt sjukt, jag som i princip är eremit. Först Patsy som var ännu mer awesome än jag föreställt mig. Vi satt i hennes kök och jag skrattade så jag grät. Kände igen den här känslan från tonåren när nått var såå roligt eller nån var sååå ball så man bara satt med ett flin i ansiktet hela tiden, kunde inte sluta flina. Och blev röd i ansiktet och lite svettig. Låter ju som jag blev kär här.......
 
Sen träffade jag Emelie och vi satt i hennes vardagsrum och spelade ett spel om vuxenpoäng. Jag saknar henne jag saknar henne så himla mycket. Är dödligt avundsjuk på hennes lägenhet också. Kanske skulle flytta tillbaka, flytta hem till emelie och bara leka med henne hela dagarna.
 
Igår kom Elina hit och vi drack öl och jäger ur pyttesmå flaskor och vi pratade om konst och allt annat man kan prata om och jag provade hennes kigurumi och jag hade kattöron hela kvällen. Och vi pratade om vänskap och hur den fungerar. Jag tror inte att vänskap kan växa fram. Den måste slå ner direkt liksom. Alla mina vänner är sånna så att dom bara BOOM en gång, sen kommer jag älska dom för resten av livet.
 
Det jobbiga med veckan är snarare motsatsen till vänskap. Där man inte har något att prata om och om man skulle prata så finns det ingen som lyssnar. Där det aldrig skulle bli något BOOM för man lever i helt olika världar. Det handlar också en del om att känna sig utanför och oönskad. Att inte vara lika viktig som alla andra, att inte förstå dom andra och att inte bli förstådd. Att känna sig dum, fast på ett annat sätt. Hela tiden känslan av att vara utpekad men ändå osynlig. Sen handlade det om skuld och skam och jag grät i ungefär tolv timmar. Hade den berömda ångesten och jag har fortfarande inte rett ut den.
 
Det där med relationer kommer jag nog aldrig kunna förstå.
Intressant,
 
 
 
 
Bild, Katt, Lennart, kattington,