Shit, sitter och tjuter till Oprah för att nån tjej fick sjunga med Celine Dion. Måste vara nått fel på mig jag gillar inte ens Celine Dion. Eller ja, ogillar starkt är kanske bättre uttryckt.
 
Fan vilken jobbig tid det är just nu. Känner mig så osäker och skör och allt det där. Är typ konstant stressad också (varfööör gör ju aldrig nått). Vet inte riktigt hur jag ska hantera det. Får väl ta stärkande promenader, haha.
 
Jaha skriva mer då? Städat lite, ska julpynta imorgon. Ehhhh..... Lyssnar på radio en hel del och är fruktansvärt fattig. Funderar på att flytta men det gör jag ju å andra sidan alltid. Är nog inte så mycket mer att uppdatera om. Inläggen blir ju roligare om man skriver mer frekvent men hur kul är det att ba 'Sov till tre och sen såg jag south park och sen åt jag korv och sen satt jag vid datorn tills jag somnade igen'.
 
Är förresten i finspång 23-26 dec, om nån skulle vilja ses alltså. Om jag har tid med det (men det borde jag ha).
Nejmen vad i hela friden. Lullig på sömntabletter = GLAD. Sen försökte jag författa ett blogginlägg om alla mina insikter men det slutade bara i skit. slut på glädje. ledset lullig är inget kul.
 
jag vill ha kooompisssar att vara glad med och jag vill må bra och få lite kärlek bara,det är väl för fan inte för mycket begärt.
Igår natt drömde jag att Jessika Gedin och jag var ett par. Först var jag nån slags assistent åt henne och sen blev vi jättekära. Hon följde med på en släktträff till min mormors gamla sommarstuga (som såldes för typ femton år sen men ändå). För att komma till stugan var man tvungen att simma över en tjärn och just där var det vinter, vattnet iskallt, men på andra sidan sken solen och gräset var grönt. Jag hade kängor på mig och blev rädd att jag skulle sjunka. Men vi kom fram och vissa delar av släkten var superimponerade över att jag hade med mig Jessika.
Sen urartade det i vanlig ordning till en stressdröm där en massa katter var i fara och jag var tvungen att fånga in dom men jag vaknade ändå och kände mig ganska tillfreds.
 
Inatt drömde jag istället att Johan körde rattfull in i en jättesmal gränd med masonitskivor runt. Inte lika spännande.