tänkte göra sammanfattningar av månadens läsning (kanske till och med blir ett återkommande inslag här på hemliga bloggen)

läst i januari 2011 alltså:

Skuggan av en mörk drottning av Raymond e Feist  (inte så bra tyckte jag, två ss som i säl till den boken)
Prozac nation av Elizabeth Wurtzel (tre sss som i säl, för romantiserande)
Tank Girl av Alan Martin (ssss, snygg och bra)
De fördömdas spel av Clive Barker (ss, besviken)
Coraline av Neil Gaiman (ssss, jättebra)
Det här var ju tråkigt av David Batra (sss, roligt)

har knappt hundra sidor kvar i the golems eye av jonathan stroud (fortsättningen på amuletten från samarkand) så det är ju möjligt att den blir klar innan imorgon också.
blev en del läst, men tyvärr inte särskilt mycket bra. sex böcker i månaden blir 72 böcker om året och det är tio fler än jag läste förra året. två böcker i veckan vore ultimat men man måste ju faktiskt hinna med film/tv/dator/katter/öl/pizza/sambo också.
igår fick karln den fantastiska ideen att vi skulle dricka öl och glo film. mmhm tänkte jag njah, men han bjuder sa han så okejdå. vi tittade på braindead och jag började känna mig lullig rätt snart, sen drack vi vidare och gjorde nån slags youtubespellista. sen kom jag på att jag inte ätit nått på hela dagen. då var den där dödsfyllan redan ett faktum men klämde i mig ett vitlöksbröd och fortsatte ölande. minns inte slutet av kvällen.
vaknade med huvuvärken från hell och spydde en skvätt. sen sovsovsov vi båda till typ fyra, drack treo och vatten för att återställa allt liksom, beställde pizza och jag tänkte försöka vila bort huvudvärken medan vi väntade på pizzan. låg där i sängen, kände mig lite yrslig, tänkte det var bäst att ta sig till toaletten. så fort jag lyfte huvudet så kom det. allt vatten jag druckit sprutade ut på täcket och bildade fin pöl. jag skrek 'hjälp mig!' och så kom han in i sovummet och jag grät och spydde och hade kräks i ansiktet och han bara 'men var är det då`?' så jag pekade på täcket och han drog i det och då rann pölen ut i sängen och ner på mina ben och ojdå. sen lyfte han på täcket igen och då plaskade det ner på golvet. sen fick jag duscha och karln torkade kräks och la allt i tvätten.
sen kom pizzan och vi skrattade gott åt händelsen. han är för rar min man.

han har städat kräks från mig många gånger, jag kräktes ju till och med första gången vi träffades, men jag har aldrig ens sett honom spy. weird.

haha, minns särskilt en gång när jag blev matförgiftad och det blev en väldigt matig spya som hamnade i handfatet och gjorde stopp och han stod där och försökte peta ner den med ett sugrör medan jag spydde och tjöt. hahaha. åh.

kan inte sova nu iaf. trist.
kan inte sova, ska därför upplysa om ytterst viktiga grejor som hänt och ska hända.

1. jg har skaffat facebook, vilket waste of time. mår lite illa när jag ser vad alla jag kände förut sysslar med. men jag har åtminstone tagit mig från hålan, goodie.

2. färgat håret (lila)

3. ska till optiker på tisdag (no more huvudvärk i hope)

4. ska till läkare på måndag (no more depp i hope)

5. min allra bestest vän flyttar till min stad, oooh the happiness!!!

6. får världens finaste besök på fredag!!!! :DDDDska bli jävligt social nu, ta hand om mig själv och tvinga mig att träffa folk. kräks nästan lite i munnen när jag tänker på hur social jag ska bli.