Har tumblrat fenriz i typ en timme och är nära döden pga kåtslag. Vilken sexbest alltså, eller om det var så att fenriz är sexig medan darkthrone är sexbesten.
 
Borde bada istället för att tänka på snuskigt snygga karlar. Ska upp tidigt imorrn (haha, innan två iaf) och möta Elina, sen på kvällen blir det öla med tjejera och så utgång på det. Otroligt välbehövligt efter den här sega veckan. Har inte badat eller duschat sen förra lördan så ni kan ju tänka er att det inte luktar rosor om mig direkt.
 
Jaja, tillbaka till tumblr.
Plus detta: jag hyser lite förakt och misstänksamhet mot folk med helt öppna facebookprofiler. Vad har dom inte att dölja liksom??
Moget att jag sitter och läser igenom gamla dagboksinlägg från helgon, väldigt moget. Usch, skäms för mig själv, vad vedervärdig jag måste varit att leva med på den tiden. Om jag är en uppmärksamhetshora nu så är det ingenting jämfört med då. Det är som jag sa till Anna förut idag "Jag var ett jävligt konstigt barn, men sen har jag blivit mer och mer normal för varje år" och det stämmer.
 
Fast idag gjorde vi en linköping, typ. Jag blev så lättad och nöjd över att helgens ekonomiska kris löste sig att jag skulle "ta en öl" vilket slutade i att Anna kom hit och drack rödvin och jag drack upp lördagens folkölsförråd. Man kan tydligen dra i sig ett sexpack folköl på xanor depot utan att bli loco bananas. Good to know.
 
Och sen kunde jag förstås inte sova för jag har undvikit att hämta ut mediciner och så sitter jag här istället och inbillar mig att jag nyktrat till helt och hållet (har jag ju antagligen inte).