Jag har börjat skriva flera inlägg nu inatt. Om psykisk sjukdom, självskadebeteende och hur man förhåller sig till det. Men det blir liksom inget vettigt av det, jag vet inte riktigt vad jag vill säga, det är nog positivt. Det sjuka har ingen stor plats i mitt liv och därför kan jag inte skriva om det.


Nu insåg jag precis att jag skrev ett rätt depressive inlägg tidigare idag, hahaha. Svänger snabbt gör det ju fortfarande, men på riktigt god jävla väg är jag.

2 kommentarer

anouk - En Rookiemammas vardag

31 May 2011 08:37

Min katt är inte fullt frisk och det skrev jag också. Vi tror att hon kan ha fått någon slags psykos eller propp eller liknande. Hon är opålitlig och därför tvekar jag inte när det rör sig om mitt barns säkerhet. Att du kallar att bli förälder för att jag skulle hittat något roligare, säger mer om dig än mig. Återkom när du själv fått barn så får vi se om du fortfarande tycker likadant.



Ida har sedan hon fick kattungar flygit på karlns syster, [Satte sig med klor och tänder i hennes huvud! och sprang sedan efter henne och högg sedan tag i benet!] försökt attackera Dennis och rivit en kompis son. Ska jag fortsätta?



Jag tycker inte att jag ska behöva förklara mig eller motivera min åsikt till någon. Jag och karlns omdöme räcker bra tack. Detta är ett beteende hos ett djur som inte är acceptabelt och självklart vill jag inte att detta ska hända knodden. Om du fortfarande tycker att jag har konstiga värderingar får det verkligen stå för dig!

coffincutie

31 May 2011 12:35

Nu läser du ju antagligen inte här ändå. men. Katter är väldigt stresskänsliga djur, dom svarar inte bra på när något oväntat sker och därför beter dom sig konstigt ibland. misstänker man dessutom att katten är sjuk på något sett så förtjänar den ju behandling för det. Om något oväntat sker som gör att man absolut inte kan ha kvar sitt djur så förstår inte jag varför avlivning kommer i första hand, innan man ens försökt omplacering. jag tycker inte att det är ett beteende som är acceptabelt från en djurägare.

Kommentera

Publiceras ej